Nyt on lokakuun langattomuus koettu ja tänään ajattelinkin suunnata tieni Käsityö-Elisaan. Tosin hankkimaan vain arpajaisvoittoa - lankakopat kotona kun pursuvat edelleen. 
Tein taas vaihteeksi yhdet Ailit, tällä kertaa miesten kokoa. Pukinkonttiin ovat matkalla nämäkin.
242992.jpg
Muut työni viime päiviltä ovatkin sitten parittomia: yksi lapsen sukka ja yksi kämmekäs Pilkahduksia-blogin ohjeella. Kiva ohje, langaton lokakuu vain johti siihen, että jouduin tekemään varren eri värillä kuin kämmenosan, joten versioni ei ole yhtä elegantti kuin ohjeen kuvassa. Mutta kivaa saada alpakkalangan jämät pois laatikosta ja saapahan ystäväni luultavasti uniikit kämmekkäät... kunhan vaan saan sen toisenkin tehdyksi.
Lopuksi haluan vielä kertoa tosi hyvästä palvelusta, mitä sain Novitalta. Huhuilin Idea-Arkussa ohjeita Muumi-aiheisiin neuleisiin. Sieltä sain vinkin, että Novitassa 2/2001 on ollut sellaisia. Koska Novitaklubin arkisto ei yllä tuonne saakka (tai en tiedä, riippuuko arkiston riittävyys siitä, milloin on jäseneksi liittynyt - minä kun olen aika uusi siellä), lähetin Novitalle sähköpostia sunnuntaina. Maanantaiaamulla sain vastauksen, jossa pyydettiin postiosoitettani, ja eilen, eli tiistaina, hienot värilliset ohjeet olivat jo postilaatikossa! Nyt siis muumeja neulomaan, kunhan vaan saan ensin alta pois ne muut suunnitelmissa olevat työt.
Niin ja suurensuuret kiitokset Katyalle, joka tuonne kommentteihin oli laittanut yrittämäni mallineuleen ohjeen! Nyt minunkin verkostani ehkä tulee oikeasti verkko!