Tein toisenkin Samos-tunikan Helmiksen ihanalla ohjeella. Mopo vaan karkasi käsistä ja jatkoin tunikan mekoksi saakka.Tässä siis tunikamekko kokoa 110 cm:
1426474.jpg
Koristelut tein taas napein, koska vaaleanpunaisia minisydännappeja oli sopivasti 22. Tässä vielä lähikuvaa koristelusta (älkää välittäkö tuosta yhdestä vinksallaan olevasta napista vasemmalla...):
1426477.jpg
Aikomuksenani oli ensin tehdä mekon etumukseen kaksi kissaa silmukoita jäljitellen, mutta olin ostanut tarkoitukseen valkoista Samosta, eikä se näkynyt tarpeeksi neuleesta. Lisäksi Samos Lollipopin valkoinen on minun silmääni luonnonvalkoista ja Samos taas puhtaan valkoista, joten tulos ei olisi näyttänyt hyvältä ensinkään. Eihän tuo sydänkään nyt mitenkään tuosta esiin loista, mutta sopii kuitenkin ihan kivasti väreiltään. Ja koska tunnun vaihtaneen langan hamstraamisen nappien hamstraamiseen (kätevää - mahtuvat paljon pienempään tilaan...), on hyvä käyttääkin niitä nappeja joskus :) Jos joku muu tunnistaa nappihimon itsessään,  ei kannata poiketa Polinkaan...