Ihan ensiksi täytyy näyttää, millä veljeni yllätti minut:
899974.jpg
Omalla tekstillä varustettuja nimikointinauhoja! Olin tuollaisia joissakin blogeissa aiemmin ihastellut, mutta nyt minulla on siis ihan omiakin :) Jihuu!

Ja ei täällä pelkästään sukkia neulota, vaikka Sukkasadonkorjuu onkin parhaillaan menossa.
899956.jpg
Tämä setti menee lahjaksi ystäväperheen uusimmalle tulokkaalle. Ohjehan on se vanha tuttu, joka löytyy mm. Novita Woolin vyötteestä ja Novitan sivuilta myös. On se vaan jännä, miten kaikkein helpoin mallineule, eli aina oikein -neule, on kaikkein vaikein tehdä siististi... Napit ovat Polinkasta, tosi ihanat, mutta vielä enemmän ihastuin tilaamiini autonappeihin - onneksi tuttavapiiriin on syntymässä muitakin vauvoja, niin pääsen ehkä ompelemaan nekin johonkin nuttuun tässä lähiaikoina...

Edit. Nythän sen selvisi, kenen blogista tuo nuttu juuri tuon värisenä jäi takaraivoon kummittelemaan. Eli Tiina, kiitos inspiraatiosta ;) !

Tiina ja Käksä ovat haastaneet minut kertomaan tämän hetkisestä pukeutumisestani. Vastaus on helppo, sillä alushousujen lisäksi päällä on vain turkoosi Viivi ja Wagner -yöpaita ja villasukat. Viisi bloggaajaa pitäisi vielä haastaa, mutta koska olen tämän jo nähnyt suunnilleen kaikissa lukemissani blogeissa, jätän vastuun lukijoille, eli se, joka ei ole vielä vastannut ja haluaa pukeutumisestaan kertoa, napatkoon tämän haasteen mukaansa.