Sain siis Rinsessa-pipon valmiiksi. Ihana ohje, vaikka sotkinkin kavennukset lahjakkaasti (mistähän johtuu, että kun ohje sanoo "nosta yksi silmukka neulomatta, neulo kaksi silmukkaa oikein ja vedä nostettu silmukka neulottujen yli", tulee automaattisesti neulottua nuo kaksi silmukkaa oikein yhteen ja sitten ollaankin jo metsässä... Jossain muussa blogissa luin jollekin toiselle tapahtuneen samalla tavalla, mutta minähän sitten tein kuitenkin samoin, vaikka olin varoittavan esimerkin jo lukenut).  En edes viitsinyt purkaa, kun ei tuo niin paljon haitannut (aloitin tämän "oman sovellukseni" siis vasta kavennuskerroksilla, sitä ennen olin kyllä osannut vetää sen nostetun silmukan kahden neulotun yli). Seuraavan neulomani Rinsessan aion kyllä tehdä ihan oikein (niin, noihin pipoihin siis tulee himo!).
410413.jpg
Lankana tässä on Novita Wool ja sitä meni 69 grammaa. Ja vaikka pipo kuvassa onkin omassa päässä, menee se anopille synttärilahjaksi.
Nyt on puikoilla toinen suosikkipiponi, Pipo on pop -pipo Käsityön uudet ulottuvuudet -blogista. Ja kun tässä nyt näitä ihania pipo-ohjeita aloin listata, niin älkää myöskään unohtako Marin Tiikerijätskipipan ohjetta!
Vuodatus toimii muuten tosi nopeasti nyt, kun muutoksia on tehty. Aiemmin päivällä yritin päivittää, mutta kuvan lisääminen ei onnistunut. Samassa hötäkässä huomaan yhden kommentin hävinneen, eli jos tuo kommentoija ihmettelee, niin tarkoituksella en ole mitään poistanut!
Olen muuten suunnittelemassa uutta kokeilua: ajattelin yhdistää Ailin lapasten ja ratsastushanskojen ohjeen. Saa nähdä, onnistuuko...