Tuntuu, että siitä olisi viikkokausia, kun viimeksi päivitin. Tämä slipari on vienyt aikaa enemmän kuin luulinkaan - tai sitten sitä aikaa vaan ei ole ollut laittaa neulomiseen niin paljon kuin luulin. Ohje slipariin löytyy Novitan kevät 2007 -lehdestä. Koko on 110 cm ja tummansinistä Woolia meni tasan kolme kerää (ja taas tuli kiltisti ostettua ne ohjeen neuvomat neljä).
1251388.jpg
Halusin tästä helpon telkkarineuleen, joten nappasin ohjeesta vain nuo palmikot, en muuta mallineuletta. SeijaP Heimolasta on tehnyt tämän saman sliparin - ihan ohjeen mukaan. Kun näin Seijan sliparin kuvat, alkoi vähän harmittaa, ettei tullut tehtyä mallineuletta ohjeen mukaan, kun näyttää niin kivalta. Mutta on tämä ihan ok kyllä mielestäni näinkin.

Lankahamsterit starttaa huomenna. Minä olen mukana Lankahamsterit 1 -blogissa. Lankaa kulukoon :) ! Tavoitteenani on neuloa suurin osa helmikuun töistä hyväntekeväisyyteen, joko SPR:n keräykseen tai Venla-avulle. Ensin täytyy kuitenkin tehdä tilauksessa olevat pipo ja sukkapari alta pois.

1251389.jpg