Kiitos liivikehuista edelliseen postaukseen! Kivasta, helposta ja suhteellisen nopeasta ohjeesta innostuneena tein vielä toisenkin samanlaisen. Sarjatuotanto ei tule kuitenkaan jatkumaan, vaikka arvelenkin, että seuraavan liivin osaisin taas tehdä vähän paremmin kuin tämän... Tällä kertaa hoksasin kuitenkin jo vaihtaa kerästä toiseen liivin sivussa, kun tuo lanka tuntuu olevan tosi herkkää siinä mielessä, että päättelyt pistävät silmään pahasti, jos niitä on keskellä etu- tai takakappaletta (tämän virheen siis tein tuossa edellisessä liivissä, eikä auttanut silitys, ei mikään).
1201086.jpg
Tässäkin liivissä lankana on Sublime Baby Cashmere Merino Silk dk ja liivin koko on 145 cm. Ohje on uusimmasta Modasta, toki pienin muutoksin, eli neuloin liivin pyörönä, kun en tykkää ommella saumoja. Olkasaumatkin tein kolmen puikon päättelyllä ja taas kiittelin mielessäni sitä, joka tuon nerokkaan systeemin on keksinyt!

Nyt onkin vähän orpo olo, kun ei ole mitään suunnitelmaa työstä, joka seuraavaksi puikoille hyppää. Yleensä tämä tunne on kuitenkin ohimenevää sorttia...