...siitä, että fifi tosiaan edistyy, on tässä:
62269.jpg
Alkuaan ajattelin, että en pistä tänne kuvia keskeneräisistä töistä, mutta päivitystahti on nyt muuten niin hidasta, että täytyy tehdä poikkeus... Olisi mukavaa, jos saisin tuon jo valmiiksi, että pääsisin tekemään seuraavaa (onkohan tämä jo merkki vakavasta addiktiosta?). Sukkien ja lapasten neulomiseen tottuneet käteni vaan eivät tahdo tykätä noin isosta työstä (vaikka se villapaitoihin ja muihin jätteihin verrattuna onkin tietysti pieni ja kevyt) - nytkin on ollut pakko pysyä erossa puikoista pari päivää, että käsillä pystyisi tekemään töitäkin, eikä vain neulomaan (klassinen esimerkki siitä, miten työ on paha häiriötekijä harrastukselle).

Ensimmäinen sukka itsekuvioituvasta Regiasta on päättelyä ja prässäystä vaille valmis. Ihan mukava siitä tuli, mutta värit eivät sittenkään olleet juuri sellaiset kuin olisin halunnut. Kuvan sukasta (ja mahdollisesti sen paristakin...) otan lähipäivinä. Se lankojen päätteleminen vaan on niin tylsää, vaikka siihen ongelmaan tuo monivärinen lanka kyllä on hyvä ratkaisu: on mukavaa, kun värejä on paljon, mutta pääteltävää silti yhtä vähän kuin yksivärisessä sukassa.

Kiitokset kivoista kommenteista! Ja huh, mikä lukema jo on laskurissa, vaikka arvelin, ettei nämä minun alkeelliset neulomukseni ketään kiinnostaisi!