Kiitokset kommenteista tulppaanisukkiin! On jo toiset puikoilla, kun itsekin tykkäsin niistä kovasti. Tosin ei ne seuraavatkaan omaan jalkaan jää.

Pipoja ja muita päähineitä on putoillut puikoilta:
2050764.jpg
Perusribbipipo Sublime extra fine merino woolista - on se vaan ihana lanka...

2050772.jpg
Typyn Jacques Cousteau -pipo ei esittelyitä kaivanne, kaikkihan sen erinomaisuuden jo tietävät! Tämä versio on Novitan Pirta-langasta tehty. Tuo Pirta on varmaan kutittamaton lanka, mutta on sen neulominen tylsempää kuin kunnon villan...

2050767.jpg
Tähän pipoon käytin loput siitä Pirta-kerästä (tai jäi sitä vielä vähän, muttei enää pipon vertaa). Ohje Suuresta Käsityölehdestä 4/2008, tosin pienin muutoksin. Koriste (ei sitä oikein muuksikaan voi sanoa, kun ei ole oikein kukkanenkaan, eikä mikään muukaan... no, ehkä ympyrä) on omasta päästä ja Mambosta sähelletty. Ja reunaan en virkannut nirkkoreunaa, kun olisi tullut ehkä liian prinsessamainen saajalleen. Tuo mallineule oli kaikessa yksinkertaisuudessaan jotenkin kiva, näitä teen ehkä enemmänkin.

2050775.jpg
Äitini sai tänään synttärilahjaksi uusimman Novitan ohjeella tehdyn hupun Teddystä. En oikein ollut tuohon tyytyväinen, mutta on se varmaan lämmin silti...

Ja hei, täällä tehdään muutakin kuin pipoja:
2050761.jpg
Perushuopatossut tilaustyönä kaverin isälle. Tein myös nämä uusimman (talvi 2008) Novitan ohjeella ja luulen, että nyt löytyi suosikkiohje huopatossuihin. On ne muutkin ohjeet olleet ihan jees, mutta tämä vaan jotenkin toimi paremmin minun mielestäni - vaikka ihan tavallinen siis onkin.
Edit: Kiitos, JennyF, lanka unohtuikin mainita! Eli tossut ovat Novitan Huopasta.