Huomaa, että syksy on tullut. Silloin harvoin, kun ehtii tietokoneen viereen istua, on päivittyneenä suunnilleen sata suosikkiblogia. Puikotkaan eivät ehdi viuhua kuin ehkä tunnin, pari päivässä. Koska noita ihania suosikkiblogeja on niin paljon (ja lisää tulee joka kerta, kun selailee ennestään tuntemattomia blogeja...), en jatka Katilta saamaani tunnustusta kenellekään erityisesti, vaan ojennan sen kaikille niille, joiden blogeissa säännöllisesti vierailen (syksy tosin on vähentänyt kommentointianikin, joten luvattoman usein vierailustani ei jää mitään merkkejä... Kiire - bloggaajankin pahin vihollinen). Kiitos sinulle, Kat!
1897596.jpg

Kiitos myös Kerttu-kommenteista! Oikeastaanhan kehut ovat Uhoavalle Gnulle, joka tuon ihanan mallin (ja sen myötä Kerttu-kuumeen) on blogistaniaan levittänyt :)

Kerttujen lisäksi toinen ihana kestosuosikkiohje on Ullassa julkaistu Rinsessapipo. Tällä kertaa halusin kokeilla, miltä tuo näyttää sinisestä Wool Sävystä neulottuna.
1897592.jpg
Koska viimeksi tein mielestäni vähän liian syvän pipon, aloitin tällä kertaa kavennukset jo 16 cm:n jälkeen. Näin lankaakin meni vain yksi kerä. En tiedä, mikä mättää, mutta en ole koskaan onnistunut neulomaan tuon pipon kavennuksia ohjeen mukaan. Koitan vaan tehdä vähän sinnepäin ja ihan hyvin toimii, mutta joskus  olisi kiva osata tehdä ihan niin kuin ohjeessa lukee... (tuossa seuraavassa kuvassa ei kuitenkaan näy kavennuksia, se on vaan yleistä rinsessafiilistelyä varten ;)...)
1897594.jpg
Olen neuloskellut Novita Saanasta itselleni kietaisuneuletta, jonka osat ovat olleet jo useamman päivän pingottumassa (niin, nyt tuli eteen se neule, jota en enää pystynyt vain höyrytyksellä hoitamaan, kuten kaikki aiemmat), kun en ole ehtinyt niitä irrottaakaan. Vielä pitäisi saumat ommella ja muut viimeistelyt tehdä. Vaikuttaa siltä, että päivitän tuon neuleen ehkä joskus ensi vuonna tällä tahdilla...

Päivämäärä tänään näkyy olevan se, josta kaikki osaavat sanoa, missä olivat tänä päivänä seitsemän vuotta sitten...