Kiitokset hyvän joulun toivotuksista! Ja Sartsa, jep, tutkinto on ihan kulman takana, joten neulominen on vähän hitaanlaista nyt. Kiitos, kun muistit ;)

En tiennytkään, että olin ollut kiltti, mutta pukki oli tänäkin vuonna valtavan runsaskätinen. Kaikkia lahjoja en esittele, mutta katsokaapa, mitä mieheni oli minulle ostanut:
1161413.jpg
Pieni lankakauppa tuli jo luettua. Tykkäsin, vaikka ymmärrän kyllä ne kriittisetkin kommentit, joita kirjasta on blogeissa näkynyt. Hauska kohta oli mm. se, jossa joku sanoi neulovansa mielellään joustinneuletta, kun inhoaa nurjan neulomista :) - olisi kiva nähdä, miten toimii tuo joustinneule ilman nurjaa... Kaipasin juuri tuollaista kevyttä lukemista (vaikka olihan siinä dramatiikkaakin), joten tämä kirja tuli todella tarpeeseen. Ja nuo langat, oih ja voih, miten ihania! Sublime cashmere merino silkin väri ei ole ihan oikeuksissaan kuvassa, se on oikeasti tummanliilaa, lempiväriäni. Noita keriä oli 4, mutta yksi on jo puikoilla muuttumassa pipoksi - ihan omaan päähän. Noro Silk Garden on myös uusi tuttavuus minulle. Sitä on kaksi kerää ja vielä vähän mietin, mitä siitä tekisin. Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan!

Mieheni sai käsityöaiheisia lahjoja vain yhden, eli nämä sukat:
1161419.jpg
Sukat seiskaveikasta siis, päällä 15 silmukan palmikko. Nämä sukat olivat varmaan pisimpään kesken ollut sukkaparini, koska niitä täytyi neuloa salaa. Tulivat kuitenkin valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen joulua, eli 22.12. myöhään illalla :)