Kiitos laukkukommenteista! Ompelu on kyllä palkitsevaa puuhaa, kun kauniita kankaita on kaupat täynnä ja sen kun hurauttaa muutaman sauman, niin jo on valmiina jotain :) - mutta neulominen on silti enemmän mun juttu, ompelussa kun virheetkin tapahtuvat niin nopeasti, kuten kaikki muukin (paitsi ratkominen).

Nyt, kun on jo ihan selvästi syksy, teki taas mieli alkaa neuloa pipoja.Yhden perusribbipipon tein jo aiemmin lahjaksi veljelleni, mutta sitä ei ole vielä kuvattu. Tämä taas pomppasi puikoilta eilen. Ohje on vanha suosikkini Käsityön uudet ulottuvuudet -blogista. Tähän pipoon ei yksinkertaisesti voi kyllästyä! Seuraavaksi aion kuitenkin kokeilla Jatan Palmikkopipan ohjetta, kun sekin näyttää niin mukavalta.
1010474.jpg
Vaikka pipo onkin kuvassa omassa päässä, lahjaksi menee tämäkin. Lanka on FiinaNeuleesta syyskuussa ostamaani Natur uldia, tosin lanka loppui kesken kukkaa virkatessani, joten valkoiset terälehdet ovat kaksinkertaista Wonderwoolia. Mutta oikeastaan langan loppuminen oli hyvä juttu, koska mielestäni kukka on parempi noin kuin yksivärisenä.

Viikonloppuna voin vihdoinkin näyttää yhden hyshys-jutun, jota olen väkertänyt viikkokausia - ja joka myös on tuhonnut mahdollisuuteni saavuttaa tavoitteeni Sukkasadossa - eli että saisin ainakin suurimman osan joululahjoja tehtyä jo hyvissä ajoin. Samainen tekele pudotti minut myös Langattomasta lokakuusta. Epäonnista tempauksiin osallistumista minun osaltani siis...