Kiitos kovasti edellisen postauksen sliparikommenteista! Slipari on ollut useana päivänä päällä ja se on osoittautunut lämpimäksi ja mukavaksi. Ensi kerralla tosin käytän mittanauhaa vähän tarkemmin - olisin saanut tehdä vähän pidemmän tuostakin. Niin käy, kun on hätäinen ja haluaa saada kaiken valmiiksi heti (siihen mittaamiseenhan saattaisi kulua melkein puoli minuuttia arvokasta neulomisaikaa).

Eilen sain valmiiksi Helmiksen blogista löytyvän ohjeen mukaan tehdyn Samos-tunikan kummitytölleni. En tosin tehnyt tästä tunikamittaista, vaan lyhyemmän. Ohje oli selkeä ja pusero mukava neuloa. Näitä teen varmasti vielä lisää, ainakin yhden (sen enempää 104- tai 110-senttisiä ei tuttavapiiriini kuulu, muuten tekisin varmasti enemmänkin). Kiitos, Helmis, nerokkaasta ohjeesta! Nyt minäkin osaan aloittaa puseron ylhäältä käsin.
1370642.jpg
Koska kummityttöni on kummitätinsä lailla hulluna nappeihin, laitoin kolme valkoista sydännappia koristamaan paitaa (näin se ehkä menee oikein päin päälle ihan tytön itsensä laittamanakin). Helman koristepitsistä jätin toisen kerroksen pois, koska tykkäsin tuosta lyhyestä versiosta enemmän.

Huomasin juuri, että olen unohtanut vastata Hennan aikanaan esittämään kysymykseen. Eli kuvat blogissani ovat mieheni käsialaa, hän kun on varsinainen velho kameran kanssa.

Tämän päivän Turun Sanomien liitteessä oli juttu neulebloggaajista. Lehden nettiversiosta en valitettavasti sitä löytänyt (ainakaan vielä), joten en pysty linkittämään.