Onpa taas tullut pitkä blogitauko, viimeinen hamsterityökin on vielä esittelemättä, vaikka hamsterikuun jälkeistä aikaa on eletty jo viikko (grammat kyllä raportoin aikanaan hamsteriblogiin, mutta kuvaaminen on jäänyt). Tässä kuva viimeisistä grammoista ja viime viikonloppuna synttärilahjaksi saamastani kirjasta:
1356283.jpg
Tuohon kypärämyssyyn menivät viimeiset Sublime Baby Cashmere Merino Silk dk -langat ja hyvä niin,  merinovillaa kun en aio enää ostaa (lisätietoa asiasta löytyy mm. täältä). Järkyttävää.

Tuo kirja, Stickat med i-snoddar, on minulle ihan uusi tuttavuus, samoin i-cordit, joita sen ohjeissa käytetään. Tosi monta hauskaa ohjetta, täytyneepä ruveta opiskelemaan ruotsalaista neulesanastoa tarkemmin, että pääsen näihin käsiksi :)

Olen pitkään suunnitellut tekeväni itselleni Greenday-sliparin, mutta taaskaan en uskaltanut, kun ohje näyttää liian vaikealta minulle. Joten sähelsin itselleni sliparin ihan omasta päästä (palmikko kylläkin on Stitch'n Bitch -neulojan käsikirjasta). Lankana tässä viime kesänä lahjaksi saamani yläneläisen Rintalan tilan villalanka. Aivan ihanat värit, niin minun makuuni kuin olla ja voi. Tässä kaiken kamalan villatehtailu-uutisoinnin keskellä tulee sellainen olo, että oikeastaan haluaisin neuloa vain tällaista lähilankaa, jonka alkuperästä voi itse mennä ottamaan selvää...
1356441.jpg
Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä asiana haluan kiittää Virkkua saamastani tunnustuksesta! Olen otettu, yllättynyt ja kiitollinen! Virkun oma blogihan on aivan ihana - kauniita ja monipuolisia töitä sekä myönteistä elämänasennetta tulvillaan!
1356351.jpg
Itse haluan ojentaa tämän ison E:n kahdelle bloggaajalle, joiden päivityksiä aina odotan ja joita en koskaan halua vain kiireessä vilkaista läpi, vaan lukea rauhassa ja ajan kanssa (näitähän tietysti olisi muitakin, mutta tällä kertaa valinta tuntui silti helpolta):
Teijan blogi, mukaansatempaava, elämänmakuinen blogi, jota ihanat kissakuvat ja Teijan taidokkaat (ja toisinaan uskomatonta vauhtia syntyvät) käsityöt värittävät.
Tiina puikoissa -blogi, jonka kuvat ja käsityöt ovat aina niin tyylikkäitä ja kauniita ja inspiroivia (tuntuu, että aina, kun Tiina päivittää uuden neuleen, tulee sellainen "mä haluan kanssa tehdä just tollasen"-fiilis).

Ai niin, loppukevennyksenä vielä näyte loistavasta itsehillinnästäni: Hamsterikuun loputtua, eli 1.3. menin Prismaan. Olin jo etukäteen katsellut lankavarastojani ja todennut, että noissa on vielä ainesta vaikka mihin - onpa siis kivaa, kun ei tarvitse ostaa lankaa (ihan kuin se muka olisi jotenkin vastenmielistä). Mutta olivat mokomat pistäneet lankakorin ihan keskelle käytävää - tarkoituksenani oli nimittäin kiertää kaukaaviisaasti lankahylly. No, lähdin sitten pois sieltä Prismasta mukanani 5 kerää Samos Lollipopia, kun kerran Helmiksen blogissa oli se ihana Samostunikan ohjekin... Että näin se langanostolakko tällä kertaa piti. Nyt on puikoilla tunika kummitytölle (on muuten ensimmäinen neule, minkä aloitan ylhäältäpäin - jännää!). Ja lankaa taisi tulla ostettua yksi ylimääräinenkin kerä.