Kiitos kaikista ihanista kommenteista viime postaukseen! Mörkö valitteli, että oli tuota samaista vauvannutun ohjetta toteuttaessaan törmännyt siihen, että neuleen reunat rullaantuivat. Niin tekivät kyllä minunkin neuleessani tosi paljon - tuon pienen vauvannutun höyryttäminen (minähän en pingota neuleita, tällainen hätähousu kun olen) oli ehkä työläintä höyryttämistä, mihin olen törmännyt. Nuppineuloja ja ärräpäitä tarvittiin runsaasti...

Ja nyt, viimeinkin, saan esitellä jo kesäkuussa valmistuneen hyshys-työn (onneksi on Ravelry, johon sain tämän jo aiemmin päivitettyä, muuten en varmaan olisi malttanut tätä pimittää tähän asti). Isäni sai tämän villatakin syntymäpäivälahjaksi tänään. Tässä villatakki edestä:
1849833.jpg
... ja tässä takaa:
1849835.jpg
Ohje on Sandnes Gutter og menn tema 13 -vihkosesta ja sama ohje on julkaistu myös Modassa 2/2008. Ohjeen mukainen lanka olisi ollut Sandnes Alpakka, mutta suosikkilankakauppani myyjän suosituksesta vaihdoin sen Sandnes Smartiin. Olen tähän tosi tyytyväinen, vaikka joissain kohdissa näkyykin, että neuletta on aloiteltu jääkiekon MM-kisojen aikaan. Koska isäni myös katsoo jääkiekkoa, totesin Suomi-Kanada-matsin aiheuttaman virheen tuovan vain lisäpersoonallisuutta neuleeseen, enkä sitä lähtenyt purkamaan ;)