Tässä tulos:
641849.jpg
Onhan tuo vähän sellainen "etsi viisi virhettä" -mekko, mutta sopii kuitenkin päälle. Kaava on Suuresta Käsityölehdestä 5/2007 (se nuori suunnittelija -juttu - jätin tosin vyön pois). Tekovaiheessa oli monta hauskaa hetkeä, esim. se, kun luin ohjeesta kohdan Huom! Ompele piilovetoketjupaininjalalla  - minä ja vanha, uskollinen Singerini olemme kuulleet hurjia huhuja siitä, että on olemassa vetoketjupaininjalkoja, mutta että on siis myös piilovetoketjupaininjalkoja! En kuitenkaan lähde sellaista hankkimaan, ainakaan vielä, mutta sen verran tuo ompeluinto jäi päälle, että ajattelin jonakin päivänä ehkä hankkia toisen puolan sen ainokaiseni lisäksi (siinä kun on tietysti puolattuna kaikki sateenkaaren värit päällekkäin...).

Kiitokset sniikkerikommenteista! Onhan se ehkä vähän aikaista neuloa joululahjoja, mutta sitten ei iske stressi joulukuussa...

Triplamummi: käytin sniikkereihin seiskaveikkaa, se on lempisukkalankani, kun en tykkää niistä ohuemmista juuri pienten puikkojen takia. Kestävämpää saisi kyllä olla - onko muilla kokemuksia siitä, että seiskaveikka olisi jotenkin heikentynyt viime vuosina?