Olenpa ollut laiska päivittäjä viime aikoina. Valmistuneita töitä olisi ollut aiemminkin, muttei kuvia niistä.

1401239.jpg
Perushuopatossut Huopasesta (Novita kevät 2007 -lehden ohjeella) valmistuivat eilen. Nämä olivat lahjakorttitilaustyö, eli annoin viime viikonloppuna synttäreitään juhlineelle sankarille lahjakortin ja tein sitten tossut saajan toivomista väreistä.
 
1401564.jpg
Isoäitini sai minulta joululahjaksi kaulahuivin, joka on käytössä osoittautunut liian pitkäksi hänen makuunsa. En Mummin toiveista huolimatta raaskinut lähteä huivia lyhentämään, vaan neuloin toisen (ja vanha huivi päätynee omaan käyttöön, ellei Mummi toista vaadi - ihmisellähän ei voi olla liikaa kaulahuiveja!). Tämän ohje on Novita talvi 2006 -lehdestä. Olipa kiva tehdä vaihteeksi jotain, mihin tietää yhden kerän ja illan riittävän (no joo, eihän noihin huopatossuihinkaan aikaa paljon enempää mene, lankaa kylläkin). Lankana siis Novita Teddy.

1401241.jpg
Tähän nuttumalliin ihastuin ensi kerran Tiina puikoissa -blogissa. Koska ystäväpariskunta saa perheenlisäystä kesäkuussa, päätin neuloa vauvalahjan jo ajoissa, jos silloin kesällä sattuukin olemaan jotain muuta mielenkiintoista työn alla. Lankana on Novita Wool ja napit ovat kuvausrekvisiittaa - tai siis, mikäli tulokas osoittautuukin pojaksi, on keltaiset autonapit odottamassa myös. Vähän tyttömäinenhän tuo väritykseltään tosin on... Tykkään tosi paljon tuosta mallista, vaikka tuntuukin, että sitä sai neuloa tosi pitkään verrattuna siihen, kuinka pieni lopputulos on (Novitan perusnuttu olisi varmasti valmistunut paljon lyhyemmässä ajassa). Silti olen jo päättänyt neuloa isoimman koon mukaan neuletakin myös kummitytölleni synttärilahjaksi, vaikka siihen tuleekin menemään iäisyys. Niin ja ohje tähän siis löytyy Garnstudiolta.